Βιογραφικό

Yiolanta Kariotaki

Γιολάντα Καρυωτάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νίκαια. Είμαι διαιτολόγος – διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης. Μέσω της πρακτικής άσκησης στο τμήμα διατροφής του Γ.Π.Ν. ‘Αττικόν’ απέκτησα την πρώτη εμπειρία στη διαχείριση κλινικών περιστατικών.

Ύστερα απο ένα χρόνο εργασίας στο ιδιωτικό τομέα, είχα την ευκαιρία να συνεχίσω τις σπουδές μου στην κλινική διαιτολογία. Έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στην Διατροφή & Υγεία (Nutrition & Health) με εξειδίκευση στην Φυσιολογία της Διατροφής (Nutritional Physiology & Health Status) από το πανεπιστήμιο του Wageningen στην Ολλανδία. Ακολούθησε η πρακτική άσκηση σε ερευνητικά κέντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία.

Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών μου σπουδών, είχα την ευκαιρία να μελετήσω τις λιγότερο εμφανείς πτυχές της διατροφής. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την διατροφική συμπεριφορά φαίνεται ότι είναι ευρείς και πολυποίκιλοι.

Αυτές ακριβώς οι πτυχές λοιπόν θα αναλυθούν και στο blog, το οποίο δημιουργήθηκε και για να συνοδεύει την δράση του διαιτολογικού μου γραφείου με έδρα τη Νίκαια.

Scroll to Top